De 3 leukste groepsactiviteiten voor 30 personen of meer in Amsterdam

Escape room Noord Holland

Wanneer je een activiteit voor veel mensen organiseert, zijn er ook vele factoren waar je rekening mee moet houden. Ten eerste natuurlijk de grootte van de groep; je kan niet overal terecht met zoveel mensen. Wij laten je drie voorbeelden zien van leuke groepsactiviteiten voor groepen van 30 personen of meer. En het mooiste is, deze zijn allemaal te vinden in Amsterdam, dus altijd goed te combineren met een leuke horecagelegenheid voor de lunch, een borrel of een diner.

City Games

Ontdek de stad op een andere manier. Met een City Game speel je het spel in de stad, op straat, met en tegen elkaar. Een leuke City Games is “The Target”. Bij dit spel worden jullie opgedeeld in groepen van 12 tot 16 personen. Binnen iedere groep vormen zich vier teams, drie daarvan zijn politie en één team bestaat uit gangsters. Dit kat-en-muis-spel kan alleen gewonnen worden door goed samen te werken en de anderen te sim af te zijn. Het is interactief en je bent enkel op elkaar aangewezen. Je hoeft geen vreemden in je spel te betrekken of rare opdrachten te doen. Het gaat echt om teambuilding en plezier.

Escaperooms

Houd je van een strijd tegen de klok, vol puzzels, raadsels en mysteries? Dan is de Escaperoom in Amsterdam precies wat je zoekt. Je wordt met je team opgesloten in een kamer van Professor X of Madame X. Aan de hand van een verhaal moeten jullie je door mysteries worstelen om de code te kraken en de deur binnen 60 minuten te openen. Je speelt in teams tegelijktijdig tegen elkaar. Er zijn drie identieke kamers van Professor X en twee identieke kamers van Madame X.

Het grote voordeel van de Escaperooms is dat ze ook geschikt zijn voor zwangeren of mensen met een fysieke beperking. Je brein moet aan de bak, maar je lijf kan eventueel even rustig plaatsnemen op een stoel. Verder is het natuurlijk bij uitstek ook een uitje in het geval van slecht weer.

Pubquiz

Goed te combineren met een Escaperoom: de Pubquiz. In kleine teams neem je het tegen elkaar op, wie heeft de meeste kennis in huis om de ander te verslaan? Zowel de Escaperooms als de Pubquiz zijn prima te combineren met een lekker etentje. Xitroom ligt centraal, op loopafstand van Centraal Station met leuke horecagelegenheden om de hoek op de Nieuwmarkt. We hebben alvast enkele arrangementen samengesteld, zodat je voordelig en gezellig de honger stilt voor of na een bezoek aan Xitroom.

Heb je vragen over onze City Games, Escaperooms, Pubquiz of over leeftijden of groepen? Neem contact met ons op, we helpen je graag.

Neem contact op

Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page