Amsterdam escape room, durf jij het aan?

Amsterdam escape room

Er is geen ontsnappen aan, Escaperooms zijn dé place-to-be voor teamuitjes, vriendenclubs, familiefeestjes en zelfs voor een date. De escape rooms van Xitroom in Amsterdam behoren tot de best gewaardeerde escaperooms op A-locatie van Nederland. Dat is niet vreemd als je bedenkt dat Xitroom de eerste partij is in Nederland die zich hiermee bezighield. Wij weten dus alles van raadsels, mysteries en puzzels en maken het je heel moeilijk om die code binnen 60 minuten te kraken. Durf jij een escape in onze escaperoom Amsterdam aan?

Escaperooms Amsterdam

We zijn met Xitroom ooit begonnen in Eindhoven, en Amsterdam was een meer dan logische volgende locatie. Op slechts 500 meter van Centraal Station vind je onze vijf escaperooms. Ze zijn gelegen in het souterrain van een prachtig, monumentaal grachtenpand. Om de hoek is de Nieuwmarkt met diverse kroegen en eetgelegenheden.

De vijf escaperooms zijn twee verschillende soorten kamers. Er zijn drie identieke kamers van Professor X en twee dezelfde kamers van Madame X. Ideaal als je met een grotere groep bent en in teams tegen elkaar wil spelen. Iedere Escaperoom is geschikt voor 2-8 personen.

Arrangementen

Kies voor een compleet programma met een van onze arrangementen. Mysteries oplossen en codes kraken gaat beter op volle maag. Schuif aan in de Schreierstoren of bij In De Waag voor een eenvoudig of uitgebreid diner. En is 60 minuten hersenkraken te weinig voor je? Kies dan voor een combinatie van de Escape Room Amsterdam met een pubquiz. Deze is uit te breiden met een borrel, dus hapjes en drankjes terwijl je graaft in je geheugen op zoek naar feitjes en algemene kennis.

Dus ben je op zoek naar een leuke avond uit in Amsterdam, daag jezelf uit en boek een Escaperoom van Xitroom. Heb je vragen, neem dan even contact met ons op. Wij helpen je graag.

Boek Xitroom Amsterdam

Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page