3 redenen waarom een Escaperoom geschikt is voor teambuilding

Er zijn veel mogelijkheden om uit te kiezen voor een teambuildingactiviteit. Veel leuke dingen, veel interessante uitjes. Wij geven je graag enkele redenen die maken dat een Escaperoom en teambuilding de perfecte combinatie zijn.

1. Samenwerking met veelzijdigheid aan talenten

De opzet van een teambuildingactiviteit is dat mensen elkaar beter leren kennen, hetgeen de samenwerking op de werkvloer bevordert. Een Escaperoom is een kamer vol mysteries, raadsels en puzzels. De enige manier om de code te kraken is door de vraagstukken allemaal op te lossen. Hiervoor is een grote mate van samenwerking nodig; verschillende talenten en competenties om de verschillende hobbels te nemen. Durf te vertrouwen op elkaars kennis en kunde en weet hoe deze ingezet kan worden. De Escaperoom tilt teambuilding naar een hoger niveau, omdat je echt gebruik moet maken van elkaars kwaliteiten.

2. Een gezamenlijk doel stimuleert de teamgeest

Als je samen iets hebt om voor te strijden, versterkt dat de onderlinge band. Denk aan een voetbalwedstrijd van ons Nederlands elftal. In een Escaperoom strijd je met je team samen tegen de klok. De 60 minuten tikken weg terwijl jullie je samen een weg banen door het web van raadsels. Is het team groter dan 8 mensen, we kunnen tot 80 mensen de ruimte geven om de code te kraken, door gebruik te maken van verschillende kamers. Op deze manier kan het team opgedeeld worden in kleinere teams die elkaars kennis en snelheid bevechten

3. Samen beleven en samen napraten

Een Escaperoom inzetten voor teambuilding zorgt ervoor dat iedereen mee kan doen met de activiteit. Zwangere vrouwen, ouderen, werknemers die slecht ter been zijn of weinig energie hebben. Het is voornamelijk een braingame! Dus iedereen telt mee en doet mee. Het fanatieke karakter van de activiteit zorgt voor energie, maar ook voor gezelligheid en hilariteit. Jullie hebben zeker om iets over na te praten. Bij de lunch zal nog geregeld gesproken worden over waarom de administratief medewerker de oplossing wel zag en de financieel directeur niet.

Hebben we je kunnen overtuigen? Heb je nog vragen? Neem contact met ons op en dan helpen we je graag.

Neem contact op

Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page
Open chat
Want to book for today / tomorrow?
Or just have a question? > Please text us here!

Kan gewoon in het Nederlands

On PC? > Contact Page